Microtopping®

Innovatief Materiaal: Vernieuw het oppervlak in slecht 3 millimeter

Microtopping Ideal Work rivestimento scale interne

Met een dikte van slechts drie millimeter kunt u met microcement Microtopping® bestaande oppervlakken op verschillende bases (beton, zelfnivellerend, keramisch, hout …) vernieuwen zonder ze te hoeven verwijderen.
Microtopping® is extreem bestand tegen veranderingen in het klimaat, gemakkelijk te reinigen en snel te installeren. Het is ook perfect wanneer vloerverwarming wordt gebruikt.

 

Rinnovare le vecchie superfici con pavimenti in micro-topping bianco

Van continuïteit tot uw ideeën: vaarwel zichtbare voegen en onderbrekingslijnen,
Microtopping® is de ideale oplossing voor diegenen die niet van zichtbare voegen houden, omdat u er ononderbroken oppervlakken mee kunt creëren, zowel binnen als buiten, zonder zichtbare voegen.
Zijn buitengewone eigenschappen maken hem ideaal voor zowel horizontale als verticale oppervlakken, zoals gipskarton- of metselmuren, trappen, badkamers en douchewanden. Microtopping® geeft ruimte aan uw ideeën zonder onderbrekingslijnen.

 

Colori ed gli effetti particolari con microtopping Ideal Work

Kleuren, effecten, afwerkingen … de esthetiek van cement kent geen grenzen

 

Dankzij de specifieke Color Pack-C-Liquids is het mogelijk eindeloze kleurencombinaties van microcement te mengen.

De kleurintensiteit en kleurtoon variëren afhankelijk van de hoeveelheid product dat verdund is in het polymeer en het type (wit of grijs) van de gebruikte microtopping.

Het is mogelijk om glanzende, gewolkte of verzuurde effecten te bereiken en om fluwelen en decoratieve inzetstukken te creëren voor unieke, gepersonaliseerde afwerkingen met een groot esthetisch effect en elegantie.

© 2010 - 2024 Tutto Cemento | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn met vakantie van 26 februari tot en met 11 maart. Uw bestellingen worden na 11 maart verpakt en verstuurd.