Uniek en onherhaalbaar

De acid stained-vloer is een echte “op maat gemaakte vloer” die is ontworpen en samengesteld volgens de eisen van de ontwerper en de klant. Acid stained-vloeren worden gemaakt met behulp van bepaalde zuren van metaalzoutverbindingen die in het beton dringen en reageren met de vrije kalk, waardoor de kleur chemisch verandert en unieke en permanente gevarieerde effecten worden geproduceerd. Ideal Work®-acid stains creëren variabele, diverse of doorschijnende effecten die sterk lijken op de nuances van natuursteen of het verouderde uiterlijk van een weersafhankelijke coating. Het resultaat is uniek voor elk oppervlak en kan niet worden gedupliceerd met andere verfmaterialen. Beton verliest zijn banale uiterlijk en krijgt een rijke en natuurlijke schoonheid.

Pavimenti in cemento per interni

Het is uniek en modern

Acid Stain-beton heeft de aandacht getrokken van ontwerpstudio’s, architecten, landschapsarchitecten, ontwerpers en decorateurs voor integratie in het ontwerp van particuliere huizen, lofts, openbare ruimtes, winkels en showrooms, restaurants, nachtclubs, pubs, paviljoens en beurzen, hotels en winkelcentra. Dankzij de aanpasbaarheid van de producten en technologieën van Ideal Work® wordt elk individueel project geëvalueerd en ontworpen op basis van het type eindgebruik en het verkeer dat het moet dragen. Afhankelijk van deze criteria en de specifieke eisen van de klant, worden de vloerdiktes, het type textuur (poeder of pasta), het type oppervlakteafwerking en andere technische variabelen van de vloer bepaald.

Pavimento in cemento colorato

Het is praktisch en eenvoudig te onderhouden

Commerciële installaties schitteren met gemakkelijk te onderhouden kleurrijke vloeren. In termen van duurzaamheid en slijtvastheid is de kleur van het Acid Stain-beton van betere kwaliteit dan de betonnen oppervlakken bedekt met acrylkleurstoffen of andere soorten harsen die snel kunnen afbladderen, vervagen of desintegreren. Dankzij hun chemische reactie met beton worden Ideal Work®-zuren onderdeel van het oppervlak. Ze zijn niet onderhevig aan vervagen, bederven, barsten of afbladderen.

Rivestimenti per scale o anche superfici verticali, rivestite con la soluzione cemento acidificato

Het is niet alleen op vloeren toe te passen

Het is mogelijk om trappen of zelfs verticale oppervlakken te maken die zijn gecoat met de Acid Stain-oplossing. Architecten hebben nu een oplossing om unieke en onvergetelijke omgevingen te creëren die samen met Ideal Work®-toepassers kunnen worden gemaakt en gepersonaliseerd op basis van specifieke vereisten

© 2010 - 2024 Tutto Cemento | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn met vakantie van 26 februari tot en met 11 maart. Uw bestellingen worden na 11 maart verpakt en verstuurd.