De “brutalistische” charme van industrieel beton, de stijl van een designervloer

Nuvolato Architop is een mengsel van cement en andere ingrediënten die u, met een diepte van slechts 3-4 mm, in staat stellen om de dikte- en gewichtsgrenzen van traditioneel (zacht/glad) beton te overwinnen, terwijl het zijn schoonheid en robuustheid behoudt. Dit is mogelijk terwijl er nog steeds zorg en aandacht voor detail is, waardoor een hoge esthetische waarde wordt gecreëerd in verschillende kleuropties.

“BRUTALISTISCHE” SUGGESTIES

Het verkregen effect is dat van een doorlopend, naadloos oppervlak dat voldoet aan de vraag naar vloeren van niet alleen moderne minimalistische woningen, maar ook lofts in industriële stijl, openbare ruimtes, tentoonstellingen en commerciële ruimten.

Het verwijderen van de bestaande plaat is niet nodig, ideaal voor renovaties.
Nuvolato Architop kan zowel intern als extern worden gebruikt en kan worden aangebracht op elk vaste, voorbereide ondergrond, zelfs wanneer vloerverwarming aanwezig is. Het is ideaal voor het renoveren van bestaande vloeren van dekvloeren van beton, keramiek, marmer of zandcement, zonder het oude oppervlak te verwijderen.

 

Hoge Weerstandsniveaus

Vanwege de hoge sterkte en hechtende eigenschappen, wordt Nuvolato Architop ook aanbevolen voor de restauratie van grote industriële en commerciële vloeren of zelfs voor elk vlak terrein dat wordt blootgesteld aan veel verkeer. Nuvolato Architop® is bijzonder geschikt voor buitengebruik, omdat het uitstekende weerstand biedt tegen chemische en atmosferische middelen, slijtage, scheuren en bevriezing.

De afwerking van uw keuze

Het concept van Nuvolato Architop® biedt de klant een grote flexibiliteit in esthetische en ontwerpopties: het wordt geleverd in een reeks van 29 standaardkleuren die, gecombineerd met het karakteristieke wolkeffect (dynamische nuances) dat kenmerkend is voor verouderd beton, een zeer uitgebreide keuze aan afwerkingen biedt. De mate van het homogene of wolkeffect van de afwerking wordt gecreëerd in samenwerking met de ontwerper. Net als massief beton kan het worden behandeld met gekleurde chemische vlekken om nog originele en exclusievere bestratingsafwerkingen te verkrijgen.

© 2010 - 2024 Tutto Cemento | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn met vakantie van 26 februari tot en met 11 maart. Uw bestellingen worden na 11 maart verpakt en verstuurd.