Rasico is een decoratieve coating op cementbasis voor buitenoppervlakken en biedt een hoge slijtvastheid, zelfs met een dikte van slechts 3-4 mm.
Rasico wordt aangebracht met een troffel op nieuwe of bestaande ondergronden en biedt originele ontwerpen die worden gekenmerkt door de unieke afwerkingen die kunnen worden gevarieerd door middel van kleurkeuze en applicatietechniek.
Rasico kan snel worden toegepast met minimale materiaalbenodigdheden en zonder dat bestaande platen moeten worden verwijderd, waardoor het perfect is voor renovaties van terrassen en balkons.

Het mengsel bestaat uit een poeder op basis van kwarts en watergedragen polymeer en wordt aangebracht in twee lagen, met een laatste schuurbeurt waardoor en diepte en beweging ontstaat.

Perfecte oppervlakken gedurende lange tijd

Door Rasico te kiezen, kunt u genieten van oppervlakken die in de loop van de tijd hun perfecte uiterlijk behouden. Dit is dankzij de beschermende behandelingen die het oppervlak buitengewoon resistent maken tegen slijtage, olie, water, weersinvloeden en UV-stralen. Oppervlakken gemaakt van Rasico zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

 

Een origineel ontwerp

Dankzij de troffeltoepassing en vaardigheid van de artisanale applicator biedt Rasico een origineel en altijd ander ontwerp, waarmee een minimale look wordt gecreëerd.

Met Rasico kunt u een antislip- en valbestendig oppervlak verkrijgen.

Rasico is beschikbaar in 29 standaardkleuren!

 

© 2010 - 2024 Tutto Cemento | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn met vakantie van 26 februari tot en met 11 maart. Uw bestellingen worden na 11 maart verpakt en verstuurd.